To je vaš novi Ford

Na voljo z najnovejšo Fordovo priključno hibridno-električno tehnologijo za čistejši, tišji in bolj izpopolnjen pristop k vožnji s SUV-ji.

Z množico pametnih tehnologij za pomoč vozniku in funkcionalnostmi, s katerimi lahko dopolnjuje aktiven življenjski slog. Ford Kuga vas bo navdušila tako na domačem terenu, kot tudi na pustolovščinah izven mesta.

Ali ste vedeli, da ima Ford Kuga največ prostora za noge na zadnjih sedežih in največji, kar 645-litrski prtljažni prostor? In da je priključno hibridna (PHEV) različica Kuge najbolj prodajan priključni hibrid v Evropi?

Zato zapeljite Ford Kugo že danes in se prepričajte o njeni učinkovitosti in prostornosti. 

PREIZKUSITE FORD KUGO

Že za 199€ na mesec.* Preverite vozila na zalogi na prvaizbira.si

PREVERITE VOZILA NA ZALOGI

"Gre za nedvomno enega boljših, zmogljivejših in bolj pre­pričljivih hibridov na trgu,

ki se lahko pohvali tudi z vsakdanjo uporabnostjo."

Avto Magazin o Ford Kugi FHEV

Spoznajte njeno tiho stran

Ford Kuga je na voljo s štirimi različnimi pogonskimi sklopi. Ne glede na to ali izberete bencinski, dizelski, hibridni pogon ali priključno hibridno izvedenko vas bo učinkovito in udobno pripeljala na vaš cilj.

Napredni električni pogonski sklop v priključno hibridni izvedbi vam omogoča krajša potovanja do 50 kilometrov brez emisij. Kuga Hibrid združuje zelo učinkovit 2,5-litrski motor Duratec z električnim motorjem na baterije. Tako kot pri različici EcoBlue Hybrid sistem zajema energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem. S pomočjo večje baterije lahko shrani več energije in s tem omogoča nižjo porabo goriva. Krajše, predvsem mestne relacije tako lahko prevozite zgolj z akumulirano električno energijo.

Ponuja vse kar si želite. In še več.

Kombinacija elegantnega oblikovanja in trpežne športno-terenske zmogljivosti: inteligentni aktivni tempomat, štirikolesni pogon in možnost izbire voznih načinov v Ford Kugi vam omogočajo, da vozno izkušnjo prilagodite vsem pogojem na cesti in v prometu.

Dinamično zasnovana notranjost Ford Kuge zagotavlja popolno svobodo za prilagajanje vsaki poti. Potrebujete prostornejši prtljažnik za prevoz obilice opreme ali želite potnike na zadnjih sedežih razvajati z razkošjem dodatnega prostora? Glede na želje in potrebe lahko prilagodljive zadnje sedeže vzdolžno premikate in s pomikom naprej prostornino prtljažnika povečate za 67 litrov (skupna prostornina za prtljago znaša do 645 litrov), da vam ne bo treba ničesar puščati doma.

Od tekočih linij in prefinjene, z usnjem oblazinjene notranjosti, izjemnega razgleda skozi panoramsko stekleno strešno okno – občutek živahnega gibanja prežema vsak oblikovni element Kuge. Obenem vam številne dovršene tehnologije pomagajo izpopolniti vsako vožnjo.

PREIZKUSITE FORD KUGO

Preverite aktualno zalogo vozil Ford na prvaizbira.si!

 

Ford-Kuga-Ice_980x600

 

*Reprezentativni primer izračuna za Ford Kuga Titanium 1.5 EcoBoost 150 KM:  • vrsta financiranja: finančni leasing • predračunska vrednost predmeta financiranja: € 27.380 • lastna udeležba (polog): € 8.214• znesek financiranja: € 19.714 • število obrokov: 96 - mesečno plačevanje: € 199,00, ter zadnji (97-i) obrok: € 6845,00 • stroški odobritve: € 547,60  • skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe: € 26.496,68 • letna obrestna mera: 5,637%, ki je spremenljiva in vezana na 3 mesečni Euribor •  če je Euribor manjši od 0, se šteje, da je 0 • efektivna obrestna mera: 6,43% na dan 22.03.2022.


Izpolnite obrazec in na e-naslov vam bomo poslali katalog ter cenik